16 Temmuz 2013 Salı

Pegasus Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Pegasus’ta çalışmak ister misiniz? Pegasus iş başvurusu ve Pegasuspersonel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Pegasus insan kaynaklarını araştırdık. Pegasus iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Pegasus Türkiye’nin en köklü şirketlerinden biridir. Fiyatları oldukça uygundur. Gelişenleri takip edip teknolojiye ayak uydurmaya çalışır.  Şu anda 44 tane uçağı bulunmaktadır. Bunların her biri yaklaşık 175 kişiliktir.
Sizde Pegasus’ta çalışmaya hazır mısınız? Geleceğe birlikte gidelim… Şirketimizin açık pozisyonlarına başvuran adaylarla insan kaynakları departmanımız ve adaylarımızın başvurmuş olduğu bölümün yöneticilerinin katıldığı birkaç görüşme yapılır. Pozisyonun niteliğine göre adayda kişilik testi, yabancı dil testi yapılır ve ardından referans araştırması yapılır. Tüm bu süreçlerden olumlu bir şekilde geçerseniz Pegasus İnsan Kaynakları tarafından aranacak ve bir iş teklifi alacaksınız. Tamam aileye katıldık peki ya sırada ne var diyorsanız, Pegasus Ailesine yeni katılmış olan adaylara eğitim verilir. Pegasus Ailesinin bir ferdi haline getirilmeye çalışılır.
Pegasus firmasına iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder