25 Temmuz 2013 Perşembe

Özsüt Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Özsüt Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Özsüt’te çalışmak ister misiniz? Özsüt iş başvurusu ve Özsüt personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Özsüt insan kaynaklarını araştırdık. Özsüt iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Özsüt’ün şu an itibari ile toplam 161 şubesi bulunuyor istihdam kapsamına 2400 eleman alımı gerçekleştirmiş. Yeni mağazalar Bolu, Muğla, Marmaris, Çorum, Amasya, Sivas, Sinop ve Çankırı’da yer alacak.
İzmirli tatlı üreticisi zinciri Özsüt, kapasite artırımına yaptığı ek yatırımlar ve açacağı yeni şubelerle büyümeye devam ediyor. 2011-2013 döneminde 15 bayi daha açmayı hedeflediklerini belirten Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, bu süreçte toplam 250 kişiye istihdam sağlayacaklarını söylüyor. “Şu anda 161 şubemiz bulunuyor ve yaklaşık olarak 2 bin 400 kişiye istihdam sağlıyoruz” diyen Çullu, 2011 yılında Bolu, Muğla, Marmaris, Çorum, Amasya, Sivas, Sinop ve Çankırı’da mağaza açmak istediklerini ifade ediyor.
Yurt dışında da mağaza açma planları var
Türkiye’deki genişleme hamlelerinin yanında yurtdışına açılma planları da yapan Özsüt, bu anlamdaki ilk şubesini KKTC Lefkoşa’da açmıştı. Yakın gelecekte başta Türkiye’ye çevre ülkeler olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde de yatırım yapmayıdüşündüklerini belirten Yıldırım Çullu, Yunanistan, Bosna Hersek ve Romanya’da üretim tesisi kurma planlarıyla ilgili ise şöyle konuşuyor: “İlerleyen dönemlerde, başta çevre ülkeler olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar hayata geçirmek istiyoruz. Rusya, Kuzey Irak ve Yunanistan’da en kısa dönemde Özsüt severlerle buluşmayı hedefliyoruz. Öncelikle komşu coğrafyada bulunan, kültürel bağımız ve damak tadı anlamında ortak paydamız olan ülkelerde yeni şubelerle yayılma stratejimiz bulunuyor. Yurtdışında yatırımcı adayları ile görüşmelerimiz devam ediyor.”
Özsüt bayilik fırsatları da sunuyor
Özsüt’ ten franchise almak isteyenlerin bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. 10 yıllık yapılan franchise sözleşmelerinde kafe konsepti için isim hakkı bedeli 25 bin dolar+KDV, fırın konsepti için ise isim hakkı bedeli 30 bin dolar+KDV isteniyor. Ayrıca yatırımcılarınortalama 250 bin dolar seviyelerindeki başlangıç yatırımını karşılayabilecek seviyede finansal güce sahip olmaları da şart koşuluyor. Tüm mağazaların dekoru franchise veren diğer firmalarda olduğu gibi Özsüt’ün mimari konseptine uygun olarak yapılıyor. Mimari proje, franchising sözleşmesi imzalandıktan sonra hazırlanıyor. Hazırlanan projenin uygulanma maliyetleri franchise alana ait. Dükkanın büyüklüğüne göre değişiklik gösteren dekorasyon maliyetlerinin ortalama metrekaresi ise bin 250 dolar olarak belirlenmiş.
ÖZSÜT İNSAN KAYNAKLARI, İŞ BAŞVURUSU, İŞ BAŞVURU FORMU
Özsüt mağazalarında çalışmak için iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar Özsüt resmi web sayfasında insan kaynakları bölümü altında açık pozisyonlara başvuruda bulunabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder