27 Temmuz 2013 Cumartesi

TNT Express Personel Alımı İş Başvurusu 2013

TNT Express’de çalışmak ister misiniz? TNT Express iş başvurusu veTNT Express personel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için TNT Express insan kaynaklarını araştırdık. TNT Express iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Global ekspres ve uluslararası toplu dağıtım işinin Avrupa merkezli lideri TNT, 1946 yılında sadece bir kamyonu olan Ken Thomas tarafından, Thomas Nationwide Transport ismiyle Avusturalya’da kuruldu. Daha sonra Thomas Nationwide Transport’un baş harfleriyle anılmaya başlanan TNT, zaman içinde hızlı bir gelişim göstererek 1973 yılında Avrupa’ya açıldı.
Bugün merkezi Amsterdam’da bulunan TNT, Yeni Zelanda, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Brezilya, Güneydoğu Asya, Uzak Doğu, Birleşik Arap Emirlikleri ve Avrupa’yı içine alan çok geniş bir coğrafyaya ulaştı.
1988 yılında Türkiye’ye gelen TNT Ekspres Türkiye, 850 çalışanı, 400 aracı ve 36 lokasyonu ile hizmet veriyor. Türkiye genelinde 25 şubesi ve 11acentası bulanan TNT Ekspres Türkiye, tamamı yabancı sermayeli bir şirkettir. TNT Ekspres, 23 yılda çok önemli gelişmeler kaydetti.
Üst üste ‘Operasyon Kalite’ ödülleri kazanan TNT Ekspres Türkiye (TNT International Express) 2000 yılında da tüm dünya TNT’leri arasında yüzde 98 operasyon servis performans hedefine ulaşan ilk ülke, yani dünya birincisi oldu. Bu ödül, Türkiye’ye gelen ve Türkiye’den giden malzemelerin müşterilere zamanında teslimatı, zamanında teslimat detayı girişi gibi kriterlerin yanı sıra; uçaktan malların çekim hızından kuryelere en hızlı şekilde teslimatına varıncaya kadar zincirin tüm halkalarında gösterdiği yüksek performansla dünya birinciliğine layık görüldü.
TNT Ekspres Türkiye, Türkiye’de ilk olarak ‘Investor in People’ yani ‘İnsana Yatırım Yapan Şirket’ kalite belgesini aldı. Bu kalite belgesi tüm şirket bireylerinin bu projeyle ilgili bilgi sahibi olmasından, stratejik şirket hedeflerinin her seviyeden personel ile paylaşılmasına, ortak hedefler tespit etmekten bu hedeflere ulaşmak için değişik eğitim programlarını organizasyonuna kadar çok geniş kapsamlı insan odaklı bir kalite çalışmasını içermektedir.
Ayrıca 2001 ve 2002 yılında büyüme alanında gösterdiği başarı nedeniyle ödül alan TNT Ekspres Türkiye 2001 yılında en iyi satış ekibi ödülünü aldı. Bir yıl içinde, her hafta ortalama 42 binden fazla teslimatın zamanında yerine ulaştırılmasındaki başarıya verilen ‘En İyi Performans Ödülünü’, tüm dünyadaki TNT’ler arasında, performans başarısı gösteren TNT Ekspres Türkiye aldı.
TNT Ekspres Türkiye’nin, diğer başarıları ise; En Başarılı Özel Servisler Satış Ödülü 2003, 2004, 2005, En Başarılı Express Ürün Satışı 2004, 2005, TAPA A Güvenlik Sertifikası 2005, ISO 9001:2000 2005, Ulusal Kalite Başarı Ödülü 2006, OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve İşçi Güvenligi Yönetim Sistemleri Standardı 2006.
TNT Express’teki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder