27 Temmuz 2013 Cumartesi

Bauhaus Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Bauhaus’ta çalışmak ister misiniz? Bauhaus iş başvurusu ve Bauhauspersonel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Bauhaus insan kaynaklarını araştırdık. Bauhaus iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Bauhaus global pazarda 13 ülkede 13.000′in üzerinde çalışanı ile hizmet veren dev bir şirkettir. Yapı market kavramını Türkiye’ye getiren Bauhaus, Avrupa’nın en başarılı şirketlerinden biridir. Yapı marketi sektörünün liderlerinden biri olan BAUHAUS iş arayanların da tercih ettiği firmalardan birisidir.
Bauhaus güleryüzlü, çalışkan ve yüksek motivasyonlu çalışma arkadaşları arıyor. Müşterilerine en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için şirket çalışanlarına sorumluluk alanlarında her gün yeni tecrübeler kazanarak mesleki kariyer fırsatları sunuyor.  Görev alanlarında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırarak uluslararası bir kuruluşta çalışmanın ayrıcalığında iş olanakları sunuyor. Bauhaus ailesine katılmak isterseniz. Burada açık pozisyonları bulabilirsiniz. Bauhaus ailesine katılmak isteyenler ilgilendikleri lokasyondaki iş ilanları için başvuru yapabilir.
Sizde Bauhaus’un güçlü ekibine katılmak isterseniz Kozyatağı,Bayrampaşa, Beylikdüzü, Söğütözü, Etlik, Nilüfer ve Bakırköy şubelerinde satış danışmanı olmak üzere başvuru yapmanız yeterlidir.
Bauhaus Satış Danışmanı olmak isteyen adaylarda marketçilik sektöründe deneyimli, Lise, tecihen Meslek Lisesi mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli, şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden ve askerlik hizmetini tamamlamış olma şartlarını arıyor. Ancak farklı pozisyonlarda görev almak isteseniz Bauhaus İnsan Kaynakları bölümünden detaylı arama yaparak başvuru yapmanız gerekiyor.
Bauhaus  başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder