27 Temmuz 2013 Cumartesi

TEKZEN Yapı Market Personel Alımı İş Başvurusu 2013

TEKZEN’de çalışmak ister misiniz? TEKZEN iş başvurusu ve TEKZENpersonel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için TEKZEN insan kaynaklarını araştırdık. TEKZEN iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
1995 yılında Türk Alman ortaklığı ile kurulan TEKZEN kısa sürede organize yapı market sektöründe lider firmalardan birisi olmuştur. 1999 yılından beri de yerli sermaye ile devam etmektedir. Yapı sektörünün öncü firması ,TEKZEN TEKZEN, yüzde yüz yerli sermaye ile yatırımlarına hızla devam etmektedir. Bugün 44 İlde 73 Mağaza 14 Ekspress Şubesiyle Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciridir.
Eylül 2007′de açtığı Romanya Braşov mağazalarıyla yurtdışına da açılmıştır. Tekzen’in alternatif seçenekler sunması, ürün seçeneklerinin fazlalığı, ülke çapında tüm mağazalarında aynı kalite ve fiyat garantisi ile tüketiciye ulaştırması tercih sebepleri arasındadır. Bir evin ihtiyacı olan tabandan tavana kadar her ürünü müşterilerine sunan TEKZEN, 18. yılında ‘yapı market’ ve “kendi işini kendin yap” kavramlarını dilimize uyarlamayı başarmıştır. Müşterilerine, daha kaliteli bir yaşam için ev, yapı, hobi, bahçe ürünlerini ve hizmetlerini daha hızlı sunmak için kadrosunu sürekli genişleterek hizmet vermeye devam etmektedir. TEKZEN yurt genelindeki şubelerinde görevlendirmek üzere dinamik, güleryüzlü, çözüm üretebilen yetenekli gençleri kadrosuna katıyor. Firma yeni isdihdam olanakları sağlayarak, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personeller arıyor. TEKZEN güvencesi altında çalışarak, kariyer yapmayı düşünenler Firmanın resmi internet sayfasındaki İnsan Kaynakları bölümündeki İş Başvuru Formunu doldurabilirler. Tekzen’in güncel iş ilanları arasında Mağaza Personeli, İnsan Kaynakları Uzmanı, Muhasebe görevlisi, muhasebe müdürü, Satınalma Kategori Uzmanı, İthalat Elemanı, Görsel sunum elemanı, Grafiker,Metin Yazarı, CRM IT Destek Uzmanı gibi farklı lokasyonlar için, çeşitli pozisyonlarda elemanlar alınacaktır.
Başvuru yapmak için Genel İş Başvuru Formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder