27 Temmuz 2013 Cumartesi

Baumax Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Baumax’da çalışmak ister misiniz? Baumax iş başvurusu ve Baumax personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Baumax insan kaynaklarını araştırdık. Baumax iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Dev yapı market bauMax, Orta ve Doğu Avrupa’da ağırlıklı olarak 9 ülkede 159 mağazasında yapı, teknik, evim ve bahçem alanlarında hizmet veriyor. bauMax, hizmet verdiği her ülkede kısa sürede pazar lideri olmayı hedeflemektedir. Baumax Yapı Marketleri Avusturya dışında Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Slovenya, Hırvatistan, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor.
bauMax 10.000’nin üzerinde çalışanı ile büyük bir ailedir. bauMax aile şirketi olmasından kaynaklı olarak çalışanlarını da bu ailenin bir üyesi olarak görür. Kariyer yapmak, kendini geliştirmek isteyen çalışanlarına cazip fırsatlar sunarak onları destekler.
bauMax bünyesindeki tüm çalışanlar şirketin başarısındaki en büyük katkıya sahiptir. Bu nedenle firma çalışanlarına ayrıcalıklı haklar tanımaktadır.
Dev yapı marketi bauMax, Türkiye’de Samsun, İzmit, İzmir, Bodrum ve Ankara’dan sonra altıncı mağazasını geçen yıl İstanbul’da açtı. bauMax İstanbul Avcılar, 15 bin m² satış alanıyla İstanbul‘un en büyük yapı marketi olma özelliğini taşıyor. bauMax şimde de Eskişehir’de mağaza açma çalışmalarını sürdürüyor. bauMax şimdiye kadar faaliyet gösterdiği en büyük ülke olması sebebiyle kendisi için özel bir konuma sahip olan Türkiye’de uzun vadede, 30 markete ulaşmayı hedefliyor. bauMax tüm mağazalarında ve yeni açılacak Eskişehir mağazasındaki açık pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personeller arıyor. bauMax açık pozisyonlarına kariyer sitelerinden ulaşmak için buradan takip edebilirsiniz.
Buradaki sizin için uygun Baumax Yapı Marketleri iş başvuru formunu doldurarak istediğiniz lokasyondaki açık pozisyona başvuru yapabilirsiniz.
Baumax Yapı Marketleri nin İnsan Kaynakları tarafından değerlendirmek üzere buradan CV gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder