27 Temmuz 2013 Cumartesi

OYAK Genel Müdürlüğü Personel Alımı İş Başvurusu 2013

OYAK Genel Müdürlüğü’nde çalışmak ister misiniz? OYAK Genel Müdürlüğü iş başvurusuve OYAK Genel Müdürlüğü personel alımıhakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için OYAK Genel Müdürlüğü insan kaynaklarını araştırdık. OYAK Genel Müdürlüğü iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarının kurduğu OYAK birçok alanda kurduğu iştiraklerle faaliyetlerini yürütmektedir. Türkiye’nin özgün ve başarılı bir modeli olan OYAK, 1 Mart 1961 tarihinden beri faaliyetlerini merkezi olan Ankara’da sürdürmektedir.
TSK mensuplarının yardımlaşma ve emeklilik fonu olan OYAK bir emeklilik fonu yöneticisi olarak kurulmuştur. Ancak faaliyetlerini sürdürmek, üye birikimlerini artırma amacı ile iştirak yatırımları da yaparak faaliyet alanını genişletmiştir. OYAK’ın çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren doğrudan ve dolaylı olmak üzere 50′yi aşkın iştiraki bulunmaktadır. Bunların 24 adedi OYAK’ın doğrudan iştirakleri olup, faaliyet alanları aşağıda belirtilmiştir.
ATAER Holding – ERDEMİR Grubu’ndaki iştirakleri vasıtasıyla demir çelik
Adana, Mardin, Ünye, Bolu ve Aslan – Çimento
OYAK Beton, Aslan Beton – Hazır beton
OYKA Kağıt Ambalaj – Kağıt ve kağıt torba
OYAK Renault ve MAİS – Otomotiv
OYAK Birleşik Enerji, İSKEN, AYAS ve OYAK Enerji – Enerji
HEKTAŞ – Tarım ve veteriner ilaçları
TUKAŞ – Gıda
OMSAN ve iştirakleri – Lojistik
OYAK İnşaat – İnşaat
OYAK Pazarlama – Hijyen ve turizm
OYAK Girişim – Yatırım Danışmalığı
OYTAŞ – Yurt içi ve yurt dışı ticaret
OYAK Savunma ve Güvenlik Sistemleri – Güvenlik
OYAK Teknoloji – Bilişim
OYAK Yatırım Menkul Değerler, ORFİN Finansman ve OYAK Ankerbank – Finans
Akdeniz Kimya ve Akdeniz Kimyasal Ürünler Pazarlama – Kimya 
iş kollarında faaliyet göstermektedir.
OYAK yukarıda belirtilen iş kollarındaki iştiraklerine yeni personeller arıyor. OYAK bünyesinde isdihdam edeceği personelleri kariyer siteleri aracılığı ile duyuruyor. OYAK ve iştiraklerindeki açık pozisyonları buradan takip edebilirsiniz.
OYAK iştiraklerine başta temizlik personeli olmak üzere, Satış Uzmanı, Resepsiyon Elemanı, Endüstri Mühendisi, Sistem mühendisi, Yazılım mühendisi, Kimya Mühendisi, AP Danışmanı, Mali Raporlama Sorumlusu, Antrepo Görevlisi, Denetçi, Veteriner, Kimyager ve daha pek çok elemanlar alınacaktır.
OYAK bünyesindeki iştiraklerde istediğiniz pozisyona başvuru yapmak için başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder