27 Temmuz 2013 Cumartesi

Fillo Kargo Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Fillo Kargo’da çalışmak ister misiniz? Fillo Kargo iş başvurusuve Fillo Kargo personel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Fillo Kargo insan kaynaklarını araştırdık. Fillo Kargo iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
FİLLO 2009 yılında Aras Holding bünyesinde bulunan ve her biri alanında uzman olan Fillo Kargo, Aras
Lojistik ve Aras Kurye’nin yönetsel olarak birleşmesi ile yeniden yapılanarak ağını genişletmiştir. Fillo Kargo hızlı, güvenilir kargo teslimatlarında seçilebilecek güvenilir bir firmadır.
Çünkü üç kuruluşun gücü, müşterilerinin tedarik zincirinde daha etki ve verimli olmasını sağlayacak hizmetleri rahatlıkla sunabilecek bir ortam sunmaktadır.
Fillo Kargo toplam tedarik zinciri yönetiminde müşterilerine görünen ve görünmeyen ihtiyaçlar için yaratıcı çözümler sunan ve rekabet üstünlüğü yaratan Tek lojistik iş ortağı firma olmak hedefiyle yeni personeller arıyor. Fillo Kargo tüm Türkiye genelindeki hizmet noktalarında farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personeller arıyor. Filo dağıtım lojistiği alanında farklı lokasyonlarda çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere elemanlar arıyor. Fillo kargo’da Saha satış yöneticisi, şube temsilcisi, mali işler sorumlusu, bilgi işlem sorumlusu, operasyon sorumlusu ve kurye olmak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacaktır.
Fillo Kargo açık pozisyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Fillo Kargo iş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder