25 Temmuz 2013 Perşembe

Liv Hospital Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Liv Hospital Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Liv Hospital’de çalışmak ister misiniz? Liv Hospital iş başvurusu veLiv Hospital personel alımlarıhakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için  araştırdık. Liv Hospital iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Liv Hospital, nitelikli, güler yüzlü, eğitim düzeyi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, güven ve saygıya dayalı ilişkiler yürüten takım arkadaşlarıyla birlikte hizmet sunar.
İK Vizyonumuz
Kurumun hedeflerine giden yolda çalışanlara ve kuruma katkı sağlayacak insan kaynakları politikalarını hayata geçirmek,
Yetkinliğe dayalı işe alım süreciyle kurum değerlerini koruyup geliştirecek yeni değerler istihdam etmek,
Sonuç odaklı bir organizasyon oluşturarak, her aşamada bu yapıyı destekleyen, bilgi, beceri ve deneyimi yüksek çalışanlar yaratmak,
Adil, rekabetçi, doğru bir ücret ve yan haklar politikası oluşturmak,
Çalışanlarının memnuniyetini ve mutluluğunu artırmak ve bunu kalıcı hale getirmek,
Çalışanların mesleki ve kişisel gelişim ihtiyaçlarına özel eğitim planları hazırlamak,
Sağlık sektöründe tercih edilen bir kurum olmak ve bu konumu kalıcı hale getirmek.
İŞ Politikamız
Performans YönetimiLiv Hospital’da,Yetkinlik Bazlı Performans Yönetimi Sistemi uygulanmaktadır. Temel, Yönetsel ve Mesleki olarak üç başlık altında toplanan yetkinlikler, her pozisyon için tanımlanır. Performans değerlendirme süreci, çalışanın kendisini değerlendirmesi, bölüm yöneticisi tarafından değerlendirilmesi ve yüz yüze görüşme yapılması, süreçlerinden oluşur. Elde edilen sonuçlar ücret yönetimi, kariyer yönetimi ve eğitim yönetimi sistemlerinin uygulanmasında veri olarak kabul edilir.Ücret Yönetimi SistemiÜcret yönetimi sistemi, iş değerlemesi ve performans yönetimine dayanmaktadır. Sistem, ücretlerin ihtiyaç duyulan insan kaynağını kurumumuza çekecek ve tutacak şekilde, piyasa koşullarına duyarlı ve enflasyon seviyesi göz önünde bulundurularak yönetilmesini amaçlar.Eğitim Yönetimi SistemiPerformans Yönetim Sistemi baz alınarak yıllık eğitim analizi de yapılmaktadır. Bu analiz doğrultusunda yıllık eğitim takvimleri hazırlanıp planlanan eğitimler, yıl içinde ilgili hedef gruba verilir. Eğitimlerimiz Kurum içi, Kurum dışı ve Kurumsal Oryantasyon olmak üzere üçe ayrılır. Kuruma yeni başlayan çalışanlarımız, kurumsal oryantasyon çerçevesinde kurum tanıtımı, kişisel gelişim eğitimleri ve zorunlu eğitimlerin dahil olduğu programın ardından göreve başlar.Hastane çalışanlarımızın genel eğitim ihtiyaçlarına göre yıllık eğitim planları hazırlanır.Kariyer Yönetimi SistemiLiv Hospital, çalışanlarının ilgi alanları ve eğilimlerini göz önünde bulundurarak başarılı olabilecekleri görevlerde ilerlemelerini amaçlamaktadır. Bunun için çalışanların performansları değerlendirilerek geliştirilmesi gereken konular ve yetkinlikleri belirlenir.İşe Alma ve Yerleştirme SistemiPersonel ihtiyacı doğrultusunda, internetteki kariyer sitelerine ve gazetelere ilanlar verilir. Yine bu süreçte kuruma bizzat yapılan iş başvuruları da değerlendirmeye alınarak pozisyona özgü aday havuzu oluşturulur.
Ücret Politikamız
Kurumumuzda ücretler, net ücret bazında ve aylık olarak verilmektedir. Çalışanların ücretleri, eğitim, tecrübe ve yabancı dil bilgisine göre düzenlenmektedir.
İzin Politikamız
Yıllık ücretli izinlerimiz İş Kanunu’nda belirtildiği gibi kıdeme bağlı olarak belirlenmektedir.İhtiyaç halinde kullanabilmeleri için çalışanlarımızınmazeret, evlilik, doğum, taşınma vb. gibi nedenlerle izin hakları vardır.
Servis – Yemek – Lojman Politikamız
İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasına servislerimiz vardır. Çalışma saatlerine bağlı olarak sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği ve ara yemeksunulmaktadır.Görev yapacağı şehirde ikamet olanağı bulunmayan hemşirelerimiz ve sağlık memurlarımız için hastanelerimizle aynı semtte yer alan ücretsiz lojmanlarımız bulunmaktadır.
Açık Pozisyonlar
İdari kadrolar ve sağlık profesyonelleri için www.kariyer.net adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.İş BaşvurusuLiv Hospital ailesine katılmak isterseniz özgeçmişinizi hekim başvuruları için doktor@livhospital.com.tr adresine,
idari kadrolar ve sağlık profesyonelleri için ik@livhospital.com.tr adresine iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder