28 Temmuz 2013 Pazar

Kaya İş Güvenliği Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Kaya İş Güvenliği’nde çalışmak ister misiniz? Kaya İş Güvenliği iş başvurusu ve Kaya İş Güvenliği personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Kaya İş Güvenliği insan kaynaklarını araştırdık. Kaya İş Güvenliği iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Kaya İş Güvenliği, başta iş emniyet kemerleri ve bileşenleri olmak üzere, sanayi, hizmet ve savunma sektörlerinde yüksekte çalışanların düşmesini önleyici ve çalışma rahatlığını sağlayan ekipman ve sistemler, iş güvenliği ekipmanları, kişisel koruyucu donanımlar, yük kaldırma ekipmanları, sivil savunma ve kurtarma ekipmanları ile sportif aktivitelerde (dağcılık, yamaç paraşütü, atlama, yelken) kullanılan ekipmanlar ve aksesuarlarının üretimini, aynı zamanda tasarımını ve Ar-Ge çalışmalarını yapmaktadır.
Avrupa Birliği 89/686/EEC kişisel koruma donanım direktifi kalite sistem belgesine sahip olan Kaya İş Güvenliği, ürettiği tüm ürünlerinde, ürün tasarım tescil belgeleri, ürün CE belgeleri, tip onay sertifikaları, NATO standartları uygunluk belgeleri, ATEX ürün sertifikaları, TSE ve UIAA belgelerini almıştır. Kaya İş Güvenliği tarafından üretilen tüm ürünler “Ürün Mali Sorumluluk Sigorta Poliçesi”ne de haizdir.
Kaya İş Güvenliği’nde mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder