28 Temmuz 2013 Pazar

Lazzoni Mobilya Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Lazzoni Mobilya’da çalışmak ister misiniz? Lazzoni Mobilya iş başvurusu ve Lazzoni Mobilyapersonel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Lazzoni Mobilya insan kaynaklarını araştırdık. Lazzoni Mobilya iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Markalaşma yolculuğu 1950’li yıllara dayanan LAZZONI, küçük birikimlerin büyük yatırımlara dönüştürülmesi doğrultusunda kurulmuştur. İş azmi ve kararlılığından aldığı gücü, güvene dönüştüren firma, yaptığı doğru yatırımlarla günümüze kadar istikrarlı bir büyüme göstermiş, sektöründeki lider kuruluşlardan biri olmuştur.
Kapı ve pencere doğramaları üretimi ile ilgili faaliyetlerin ardından, 1963 yılından itibaren modüler mutfak üretimine geçilmiştir. Teknolojideki değişimleri takip etmesi ve öngörüleri sayesinde günümüz mobilya üreticilerinin başında gelen firma, 1992 yılında dönemin gereksinimlerine uyum sağlamış, üretim bandını yenilemiş ve modüler mutfak mobilyası üretimine devam etmiştir. Ev mobilyaları üretimine 2001 yılında başlamış, aynı yıl Ankara Siteler ve İstanbul Masko mağazalarını hizmete açmıştır.
Yönetimin aldığı yenilenme kararları doğrultusunda, 2003 yılının başından itibaren LAZZONI markası ile ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaya başlamıştır. Her geçen gün büyüyen, mağazalarının sayısını arttıran ve ‘bayilik sistemi’ ile butik mağazaları da bünyesine katmaya başlayan LAZZONI, 2006 yılında Akyurt’taki 25.000 metrekarelik kapalı alana sahip fabrikasını faaliyete geçirmiştir.
LAZZONI, 60 yılı aşkın tecrübesi, güvenirlik ve kalitesi ile sektöründe haklı bir saygınlığa ulaşmıştır. Bu dinamik ekip, geçmişten aldığı gücü, bilgi ve rekabet kabiliyeti ile harmanlamaktadır. LAZZONI; geniş ürün yelpazesi, deneyimli kadrosu, kaliteli ve esnek üretim biçimi, dünyanın çeşitli ülkelerindeki seçkin mağazaları ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir.
Sektörü çok iyi analiz eden ve dönemin gereklerine uygun yatırımlara yönelen LAZZONI, yurt içindeki yapılanma ile eşzamanlı olarak, yurt dışı operasyonlara da yönelmiştir. 2009 yılında Dakar (Senegal), 2010 yılında ise New York mağazalarının açılışını gerçekleştirmiştir. Kurduğu bayilik sistemi ile yurt dışında; Arap ülkelerinde ve Türkî Cumhuriyetlerde yeni yatırımlara devam edecek olan LAZZONI, dünya markası olma yolunda kararlı adımlarla ilerlemektedir.
Çağdaş yönetim yapısı, yenilikçi çalışan kadrosuyla, sektörünün öncü ve en ilkeli firmalarından olan LAZZONI Mobilya, kaliteli ürünleri ve nitelikli kadrosuyla birçok ilke ve başarıya imza atmıştır. Bu başarısını yurtdışında da sürdürerek sektöründe Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olma amacındadır. LAZZONI, mobilya sektöründeki lider konumunu sürdürmek ve marka değerini korumak adına sağlam ve dinamik yapısıyla faaliyetlerini sürdürecektir. Türkiye’nin ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmak, kendi alanında sürekli ilerleyen bir organizasyon olmak için yenilik üretmeye, yorulmadan çalışmaya devam edecektir. Bugünkü üretiminin verimi, seçkinliği ve kalitesi “LAZZONI” adını yarınlara taşıyacak en büyük garantidir.
Gelenek yaratmak zor ve zaman alan bir yoldur. LAZZONI 60 yılı aşkın bir süredir devam ettirdiği kalite geleneğini, günümüzde iş ortakları ve müşterilerine en iyiyi sunarak geliştirmektedir. Bu yüzden    “LAZZONI” imzası bir prestijdir ve bu imza hayatınıza değer katar.
Lazzoni Mobilya’daki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder