25 Temmuz 2013 Perşembe

Loya Personel Alımı İş Başvurusu 2013


Loya Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Loya’da çalışmak ister misiniz? Loya iş başvurusu ve Loya personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Loya insan kaynaklarını araştırdık. Loya iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
HAKKIMIZDA
1974 yılından beri bayan iç giyim sektöründe faaliyet gösteren ARICI GROUP; aradan geçen süre boyunca Türk kadınının modern iç giyimle tanışmasında öncü rol oynamış; sahip olduğu know-how, yenilikçi yapısı, ödün vermeyen kalitesi ile rakipleri tarafından bile referans kabul edilen bir saygınlığa ulaşmıştır. Entegre üretim stratejisinin bir gereği olarak bugün 1100 çalışanıyla, bay-bayan iç giyim, gecelik, mayo, seamless, çorap, örme kumaş, aksesuar ve matbaa yatırımlarıyla tam bir entegre tekstil sanayi şirketi haline gelen ARICI GROUP; sektöründe lider firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
Renk, model, desen zenginliği ve kaliteyi tüketiciye direkt ve daha ucuza ulaştırmak isteyen ARICI GROUP; LOYA’yı 3,5 yıl önce kurarak “I am a Loya girl” sloganıyla perakende mağazacılık alanında Türkiye’de bir ilk olan yepyeni bir konsept ile faaliyetlerine başladı. Kısa sürede başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya olmak üzere 34 mağazayla Türkiye’nin iç giyim sektöründeki en büyük ve en yaygın mağazalar zinciri haline geldi. Yaşanan küresel krizde bile hız kesmeyen LOYA, Türkiye’de ve dünyada tüm yatırımların durduğu 2009 yılında 5 mağaza daha açarak Türk ekonomisine ve bu ülkenin geleceğine güvenle baktığını herkese gösterdi.
LOYA, 2010 yılından itibaren Avrupa’da ilk mağazasını açmayı, Türkiye’de ise 2012 yılına kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedeflemektedir. 1100 çalışanı, toplamda 27.000 metrekareye ulaşan 2 fabrikası, 5 adet atölyesi ve tedarikçileriyle kaliteden ödün vermeden hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. LOYA 2020 yılında bayan iç giyim ve çorapta Avrupa’nın en büyük ilk 3 markası arasına girerek Türk tekstilinin gücünü tüm dünyaya göstermek hedefindedir.
MİSYONUMUZ
Sektörümüzde hep yeniliklerin öncüsü olmak, müşterilerimize tek seferde değil her defasında yüksek kalitede ürünler sunmak, yapacağımız yatırımlarla ülkemizin genç ve nitelikli nüfusunun istihdamına katkıda bulunmak, çalışanlarımızın hayat standardını yükseltmek, müşterilerimizin yüzde yüz memnuniyetini sağlayarak markamıza olan güvenini en yüksekte tutmak.
VİZYONUMUZ
Türkiye’de sektör liderliğini korumak, kararlılığımızı sürdürmek, Avrupa’da sektöründe ilk 3 arasına girerek bayrağımızı gururla dalgalandırmak, kalitede referans kabul edilme konumunu sürdürmek hedefindeyiz.
Buradan iş başvurusu ilanlarına bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder