25 Temmuz 2013 Perşembe

Bayer Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Bayer Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Bayer’de çalışmak ister misiniz? Bayer iş başvurusu ve Bayer personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Bayer insan kaynaklarını araştırdık. Bayer iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Bayer’in 150 yıllık geçmişi bulunuyor. Temel olarak sağlık, beslenme ve ileri teknoloji ürünleri alanlarında uzmanlaşmış olan dünya çapında bir firmadır. Bayer Türk, Türkiye’de 50 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdürüyor ve 31 Aralık 2010 itibariyle 1.282 çalışanı ile ilaç sektöründe hizmet veriyor. Türkiye’de en büyük 130 şirket arasında yer alan Bayer, kimya endüstrisinde 7. en büyük ihracatçı konumunda bulunuyor.Bayer’in ürün ve hizmetleri; insanlığa faydalı olabilmek ve onların yaşam kalitesini arttırabilmek üzere meydana getirilmiştir. Aynı zamanda Bayer, yenilik, büyüme ve gelişim alanlarında güç kazanarak değer yaratma arzusu içerisindedir.
Bayer Türkiye Genel Müdürlüğünü Ümraniye’deki merkez binasından yürütüyor. Ayrıca Kocaeli- Gebze ve İstanbul Topkapı’da bulunan iki fabrikada da üretim yapıyor. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli yerlerinde 18 bölge müdürlüğü bulunuyor.
Bayer, araştırma odaklı ve yenilikçi kimliğiyle; saygılı, çeşitlilikleri barındıran, çalışanlarını ve onların gelişimlerini cesaretlendiren bir kültürü oluşturabilecek kişileri bünyesine katmayı amaçlamaktadır. Bayer bünyesinde farklı lokasyonlarda görevlendirilmek üzere Eczane Uzmanı, Satış Temsilcisi, Danışman Hemşire, Ziraat mühendisi ve daha pek çok pozisyonlarda eleman alımı yapılacaktır.
BAŞVURU LİNKLERİ:
Bayer Türk İnsan Kaynakları için Tıklayınız..
Açık Pozisyonları Görmek için Tıklayınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder