27 Temmuz 2013 Cumartesi

Şekerbank Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Şekerbank’ta çalışmak ister misiniz? Şekerbank iş başvurusu ve Şekerbankpersonel alımlarıhakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Şekerbank insan kaynaklarını araştırdık. Şekerbank iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Şekerbank, 1953 yılında şeker pancarı üreticisine finansal destek sağlamak için Pancar Kooperatifleri Bankası adı altında Eskişehir’de kuruldu. 1956 yılında Ankara’ya taşındığında Şekerbank adını alan banka bugün Türkiye çapında 272 şubesi, 3 İstanbul, 8 Anadolu’da olmak üzere 11 bölge müdürlüğü ve 1 yurtdışı temsilciliği ile ülkemizin en köklü bankaları arasında ter alıyor. İştirakleri arasında Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Şeker Finans yer alıyor. Şekerbank’ın 4 bine yakın personel sayısının 53′ü kadın, yüzde 47′si ise erkek personelden oluşuyor.
Şekerbank mevcut şubelerinde ve yeni açılacak şubelerinde görevlendirmek üzere yeni personel alımlarına 2013 yılında da devam ediyor.Şekerbank’ta, 2013 yılında açılması planlanan 28 şube için personel alımı yapılacak. Banka yeni şubelerinde görevlendirmek üzere 900 kişiyi işe alacak. Şekerbank her zaman, dürüst, beklentileri karşılayabilen, dinamik, çalışkan, kendini her zaman geliştirmek isteyen çalışanlarla yoluna devam etmeyi ilke edinmiştir.
Gişe Yetkilisi/Memur pozisyonları için, internet sayfasına yapılan online başvurular değerlendirilerek, adaylara Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri ve Mülakat aşamaları uygulanır. Bu sonuçlarına göre adaylar, bankanın ihtiyaçları doğrultusunda uygun bölümlere yerleştirilir.
“Uzman Adayı-Müşteri Temsilcisi” pozisyonu için online başvurular değerlendirilir. Olumlu bulunan adaylar Türkiye genelindeki merkezi sınava davet edilir. Yapılan sınav ve mülakat sonuçlarında olumlu bulunan adaylar Genel Müdürlük Birimlerinde Uzman Adayı, Şube pazarlama kadrolarında Müşteri Temsilcisi olarak görevlendirilir. Eğer sizde 59 yıllık geçmişe sahip olan Şekerbank bünyesinde çalışmak isterseniz başvuru formundan açık pozisyonları takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder