25 Temmuz 2013 Perşembe

Zeki Triko Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Zeki Triko Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Zeki Triko’da çalışmak ister misiniz? Zeki Triko iş başvurusu ve Zeki Triko personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Zeki Triko insan kaynaklarını araştırdık. Zeki Triko iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Bir dünya markası olan Zeki, her detayda evrensel standartları yakalamayı, konusunda öncü olmayı prensip edinmiştir. Her zaman en yeni teknolojiyi, en kaliteli malzemeyle buluşturan Zeki, çağdaş pazarlama teknikleri ve bilişim teknolojilerini (sanal mağaza vb) kullanarak 5 kıtada, 25 ülkede bulunan müşterilerine hızlı ve hep en yüksek standartlarda ulaşmayı amaçlar.
Yaratıcılığı dünya tarafından onaylanmış, son derece dinamik ve müşteri odaklı bir marka olan Zeki’nin amacı ulusal ve uluslararası mayo sektörü başta olmak üzere, iç çamaşırı sektöründe de üretim satış ve pazarlamasında öncü olmaktır. Uluslararası başarısının verdiği güçle, pazardaki yerini daha da sağlamlaştırarak dünyada zirvede olmayı hedeflemektedir.
Dünyada ülkemizin adını duyuran tek Türk markası olan Zeki, böylece bir yandan plaj modasına yön vermekte, diğer yandan dolaylı olarak Türkiye’yi tanıtmaktadır. Çünkü bilindiği gibi, bir ülke markalarıyla yaşar. Bu noktadan hareketle, misyonumuz, ülkemizi uluslararası platformda temsil etmek, dünyada yaşanan küresel gelişmelerin etkilerinden tüketicilerimizi koruyarak onlara en kaliteyi sunmaktır.
Adres:
Imrahor Cad. Uzunbayır Sok. No: 37 Sütlüce – İstanbul
Tel: +(90) 212 222 65 86 (3 hat)
Fax: +(90) 212 220 76 30
Zeki Triko iş başvurusu ve iletişim için tıklayın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder