27 Temmuz 2013 Cumartesi

Uyum Market Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Uyum Market’te çalışmak ister misiniz? Uyum Market iş başvurusu veUyum Market personel alımlarıhakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Uyum Market insan kaynaklarını araştırdık. Uyum Market iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Uyum zincir marketleri 1998 yılında 8 girişimci tarafından kurulan, ortaklarının arasındaki uyumdan yola çıkarak “Uyum” adı verilen perakendecilik sektöründe tercih edilen firmalarımız arasındadır. UYUM Market dürüstlük ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş bir kurum kültüründe hizmet vererek far yaratıyor. UYUM Market müşterilerine sunduğu güleryüzlü ve kaliteli hizmet, dengeli fiyat politikası ve sosyal sorumluluk bilinci tercih ediliyor. Geliştirdiği toplumsal projeler, Uyum isminin kitlesel bir etkiye dönüşmesini sağladı. Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği gibi sosyal oluşumlara sürekli destek veren Uyum, sektördeki başarılarının yanına manevi değerlerde katıyor. “Uyum’luyum, mutluyum!” sloganı ile sektörde hizmet veren firma 1.850’nin üzerinde çalışanı, 55 mağazası ile binlerce haneye kaliteli ve hesaplı ürünler ulaştırmayı sürdürüyor.
En değerli varlığımız çalışanlarımızdır” ilkesiyle hareket eden firma perakende düşünce yapısına sahip olan, uyum sağlayabilme yetenekleri olan, dinamik, güler yüzlü, iletişim yönü kuvvetli çalışma arkadaşları arıyor. Uyum marketlerinin mevcut marketlerinde ve yeni açılacak olan marketlerinde isdihdam edilmek üzere personel alımları devam ediyor. Uyum; sürekli kişisel gelişime olanak sağlayan, sorumluluk almayı ve inisiyatif kullanmayı gerektiren farklı görevlerde yer almak isteyen çalışma arkadaşları arıyor.
Uyum  İnsan Kaynakları tarafından, çalışanlarının profesyonelliklerini geliştirmek, şirket değerlerini kazandırmak için kişisel gelişim ve eğitimler verilmektedir.
Uyum, insan kaynakları profesyonel danışmanlık şirketleriyle işbirliği yaparak, çalışanlarının yönetimsel ve mesleki becerilerine sağlamak için kurum içi eğitim olanakları sunarak sektörün yıldızı olmayı hedefliyor. Uyum Marketlerinde, Uyum Süpermarketlerinde görev almak isteyenler firmanın İnsan Kaynakları sayfasından açık pozisyonları takip ederek Başvuru formunu doldurabilirler.
insan kaynakları için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder