27 Temmuz 2013 Cumartesi

Vialand Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Vialand’ta çalışmak ister misiniz? Vialand iş başvurusu ve Vialandpersonel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Vialand insan kaynaklarını araştırdık. Vialand iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İnsan Kaynakları Politikamız

İnsan odaklı bir kurum olarak, sahip olduğumuz insan kaynağına yatırımı en ön planda tutmakta ve bu doğrultuda çalışanlarımızın iş tatmini, eğitim ve sürekli gelişimine dönük bir insan kaynakları politikası uygulamaktayız. Çalışanlarımızla sıcak ve açık bir iletişim kurmak, İnsan Kaynakları politikamızın hedeflerindendir.

İnsan Kaynakları Politikamızın Temel İlkeleri

Çalışanlarımıza huzur, adalet ve etik duygularının geliştiği bir çalışma ortamı sunmak ve onların refahını sağlamaya yönelik gayrette bulunmak en önemli insan kaynakları ilkemizdir. İnsan kaynakları politikamızın temel ilkeleri şöyle sıralanmaktadır:
  • Çalışanlarımızın “insan” ve “sürekli gelişim” odaklı bir bakış açısına sahip olmalarını sağlamak,
  • Şirket politikası ve stratejileriyle uyumlu bir insan kaynakları planlaması oluşturmak,
  • Öğrenmeye ve gelişmeye istekli, yüksek performanslı çalışanları şirketimize kazandırmak,
  • Çalışanlarımızın hedefleri doğrultusunda kariyer planlarını şekillendirmek,
  • Dinamik bir çalışma ortamı sunmak.

İş Sağlığı ve Güvenliği Politikamız ve Temel İlkelerimiz

Vialand olarak, iş kazaları ile mesleki hastalıkların önlenebileceğine inanıyoruz. Bu nedenle, İş Sağlığı ve Güvenliği önceliklerinin diğer hizmet önceliklerimize göre üstünlüğünü kabul ediyoruz. Tüm çalışanlarımız, müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz için “Sıfır İş Kazası” hedefini destekleyecek çalışma koşullarını sunmayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte, tüm çalışanlarımızdan kendi faaliyetlerini sürdürürken, işçi sağlığı ve iş güvenliği gereklerine uymalarını ve çevreyi korumalarını bekliyoruz.
İş başvurusu için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder