27 Temmuz 2013 Cumartesi

Braun Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Braun’da çalışmak ister misiniz? Braun iş başvurusu ve Braunpersonel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Braun insan kaynaklarını araştırdık. Braun iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Braun, elektrikli aletler alanında Premium bir Alman markasıdır. Bazı insanlar Braun’u Dieter Rams ve takipçilerinin liderlik ettiği öncü endüstriyel tasarıma dayanarak tasarımla ilişkilendirir. Diğerleriyse Braun’u Alman mühendisliği ve yenilikçiliğiyle ilişkilendirir: Braun’un döner levhalar için Plexiglas kapaklar icat etmesi, iki bileşenli kalıplamayı keşfetmesi, metal yüzeyler veya plastik kalıplama konusunda yenilikler ortaya koyması. Çok sayıda kişi güvenilirlik, uzun ömürlülük ve sürdürülebilirliğiyle tanınan Braun aletlerini sırf dayanıklı yapısı nedeniyle tercih etmektedir.
Bu sayılanların hepsi Braun markasının doğru ve konuyla ilgili yönlerini oluşturuyor. Ancak Braun bundan çok daha fazlasıdır. Braun “tasarımın ötesine” ulaşmak istiyor. Bu, tasarımın bizim için artık önemli olmadığı anlamına gelmiyor – bugün tasarım her zamankinden daha önemlidir. Tasarımın ötesine gitmek tasarımı tüketici deneyimi bağlamında görmek demektir.Amacımız insanların hayatında değişiklik yapan özelliklerde ürünler tasarlamak, “Braun anı” olarak adlandırdığımız zamanlarda tüketici deneyimlerine hayat vermektir. Bu fikir “Fark yaratmak üzere tasarlandı” şeklindeki marka çizgimizde özetlenmektedir.
Braun’daki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder