27 Temmuz 2013 Cumartesi

Türkiye Finans Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Türkiye Finans’ta çalışmak ister misiniz? Türkiye Finans iş başvurusuve Türkiye Finans personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Türkiye Finans insan kaynaklarını araştırdık. Türkiye Finans iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Türkiye Finans insan kaynakları personel alımı için yeni açılan Türkiye Finans iş başvurusu pozisyonları için duyurularda bulunmaya devam ediyor. Banka çalışanı olmak isteyen kişiler için son derece uygun pozisyonlar yer alırken yayımlanan Türkiye Finans iş ilanları ile İstanbul başta olmak üzere pek çok ilimizde personel alımında bulunuluyor.
Türkiye Finans insan kaynakları tarafından yayımlanan son Türkiye Finans iş ilanları arasında en dikkat çekici pozisyon ise tüm Türkiye geneli için başvuruların kabul edildiği Yetkili Yardımcısı pozisyonu olarak görünüyor. Bu pozisyon için Türkiye Finans iş başvuru formu doldurmak isteyen adaylarda aranılan genel nitelikler arasında mühendislik fakültesi ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden lisans düzeyinde mezun olmak, faizsiz bankacılık sektöründe çalışmaya ve kariyer yapmaya istekli olmak, sorumluluk sahibi olmak ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmaması ya da en az 2 yıl tecilinin bulunması yer almaktadır. Bu pozisyon için Türkiye Finans iş başvurusu işleminde bulunmak ya da yayımlanan diğer Türkiye Finans iş ilanları ve açık pozisyonları incelemek için Türkiye Finans insan kaynakları sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
Bankamızın çalışan ihtiyacının oluşması halinde uygun adaylara daha rahat ulaşabilmek için GENEL BAŞVURU ilanı kullanılmaktadır.
Bu bir GENEL BAŞVURU ilanı olup yapılacak başvurular, ilanda sözü edilen birimlerde oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle temas kurulacaktır.
GENEL BAŞVURU ilanları mevcut açık pozisyonlar için yayınlanmamakta, dolayısıyla başvuran adaylara olumlu ya da olumsuz cevap hemen verilememektedir.
Bu ilana yapmış olduğunuz başvuru, bize ulaşmanız için yeterli olup aday değerlendirmelerimiz sadece Kariyer.Net üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle ayrıca posta, elektronik posta, şahsen müracaat veya faks yoluyla başvuru yapılmamasını rica ediyoruz.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder