16 Temmuz 2013 Salı

Toyota Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Toyota’da çalışmak ister misiniz? Toyota iş başvurusu ve Toyota personel alımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Toyota insan kaynaklarını araştırdık. Toyota iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Toyota’nın bu yıl oldukça fazla eleman alacağı duyuruldu. Sadece Adapazarı-Sakarya fabrikası için 800 işçinin alınacağı belirtiliyor. Yeni işçilerin Corolla modelleri için hazırlanacağı ifade edildi. Toyota iş başvurusu için İŞKUR’un sitesine girmeniz yeterli olacaktır.
Toyota’nın toplam çalışanlarının sayısının 3 bin 200 olacağı vurgulanıyor. Toyota iş başvurusu internet üzerinde birçok kariyer sitesinde bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de kariyer.net’ttir. Kariyer.net’te yayınlanan 3 adet iş ilanından 2 tanesi tüm Türkiye’de görev alacak elemanlarla ilgiliyken, bir iş ilanı sadece Sakarya’da görev alacak çalışanlarla sınırlandırılmıştır.
Sakarya’da görevlendirilecek çalışanların iş tanımı “production&production support engineers” (üretim destek mühendisi) şeklinde tanımlanmıştır. Tüm Türkiye’de aranan elemanlar ise üniversite stajyeri ve “stamping die design engineer” (baskı ve tasarım mühendisi) unvanı ile nitelendirilmiştir. Firma ayrıca bünyesinde çalıştıracak elektrik teknikeri de aramaktadır.
Toyota firmasına iş başvurusu yapmak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder