16 Temmuz 2013 Salı

Renault Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Renault’ta çalışmak ister misiniz? Renault iş başvurusu ve Renault personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Renault insan kaynaklarını araştırdık. Renault iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Renault iş başvurusu yapan adaylar belirli aşamalardan geçilerek işe alınmaktadır. İnternetten yapılan başvurular başlangıç olarak kabul edilmektedir. İnsan Kaynakları bölümünün değerlendirdiği adaylar, işe uygun oldukları düşünüldüğü takdirde mülakat için çağrılır.
Beyaz yaka ile mavi yakalıların işe alımı birbirinden farklıdır. Beyaz yakalılar görüşmeye davet edildiklerinde insan kaynakları ve bölüm yöneticileri ile ayrı ayrı görüşmek durumundadır. Daha sonra Fransızca ve/veya İngilizce sınavına tabi tutulurlar. Göreve başladıklarında oryantasyon programına alınırlar. Mavi yakalılar ise önce yetenek testine tabi tutulur. Onlarla sınavları başarılı geçtiyse iş görüşmesi yapılır.
İnternetten Renault iş başvurusu yaparken TC Kimlik Numarası girme zorunluluğu vardır. Kendi belirlediğiniz sayılardan oluşan bir şifre ile başvuru formuna erişebilmektesiniz. Verdiğiniz bilgilerin doğruluğuna dair bir taahhütnameyi kabul etmeniz beklenmektedir. Çeşitli bilgiler verdiğiniz formu tamamlayıp, görüşmeye çağrılmayı beklemeniz gerekmektedir.
Renault firmasına iş başvurusu yapmak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder