16 Temmuz 2013 Salı

Peugeot Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Peugeot’da çalışmak ister misiniz?Peugeot iş başvurusu ve Peugeotpersonel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Peugeot insan kaynaklarını araştırdık.Peugeot iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Peugeot iş başvurusu iki şekilde yapılmaktadır. Bir yöntem internet sitesi aracılığı ile diğer yöntem ise doğrudan başvuru ile başvurmaktır. Doğrudan başvuruda bulunmak isteyenlerin yapmaları gereken ilk şey söz konusu firmanın internet sitesine girmek ve başvuru formunu doldurmaktır.
Peugeot iş başvurusu formu şirketin internet sayfasında, İnsan Kaynakları bölümünde bulunmaktadır. Adınız, soyadınız, yaşadığınız şehir, e-posta bilgileriniz, eğitim durumunuz, tecrübeniz, bildiğiniz yabancı diller ve bunların yanında ekstra olarak göndereceğiniz CV,  iş başvurusunu tamamlamanız için yeterli olmaktadır. “Genel başvuru” kategorisinde başvuru yaptığınız belirtilecektir.
İnternetten başvuru yaptığınızda firmanın 3 Mart 2013 itibariyle 12 ilan yayınladığı görülmektedir. Bunlar, satış temsilcisi, underwriting officer, borç tahsilatı sorumlusu, IT uzmanı, dava takip sorumlusu, müşteri hizmetleri sorumlusu, muhasebe sorumlusu, çağrı merkezi sorumlusu, liqudiation officer, training supervisor, IT Helpdesk Specialist ve engelli kadrosu ilanlarıdır.
Peugeot firmasına iş başvurusu yapmak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder