13 Temmuz 2013 Cumartesi

Çelebi Holding Personel Alımı İş Başvurusu 2013

Çelebi Havacılık’ta çalışmak ister misiniz? Çelebi Havacılık iş başvurusu ve Çelebi Havacılık personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Çelebi Havacılık insan kaynaklarını araştırdık. Çelebi Havacılık iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Ali Cavit Çelebioğlu’nun 1926 senesinde kurduğu Çelebi Hava Servisi bugün bir çok kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Kendisi Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Türkiye’nin ilk özel yer hizmetleri sunan şirketi olma ününü de taşımaktadır. İlk olarak Ankara Esenboğa Havaalanı’nda kurulmuştur. Günümüzde yurt içi ve yurt dışı bir çok hizmet sunan Çelebi Holding hızla büyümeye devam etmektedir.  Amaçları her daim; gelişen hizmet ve ürünlerini hiçbir düşüş yaşatmadan geniş kitlelere ulaştırmaktır.
Çalışanlarının başarılarını tebrik eden Çelebi Holding personellerinin her zaman daha istekli çalışmalarını sağlamıştır. Bu yüzden Çelebi Holding’te çalışmak bir ayrıcalık haline gelmiştir. Çelebi Holding’te çalışanlar maaşlarının ne kadar olduğunu pek umursamazlar. Çünkü kazanılan ve verilen emek karşılıksız kalmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder